Témák

Itt azoknak kívánok segítséget nyújtani, akik eljutottak oda, hogy blogot szeretnének nyitni, kipróbálni, milyen is az blogolni! Mindeközben, lépésről-lépésre haladva foglalkoznunk kell olyan dolgokkal is mint például a kép, hang, vagy videóanyagok kezelése. Szóval menthetetlenül elkalandozunk a web több területére, a belbecstől a külcsínig haladva érintjük a közösségi szolgáltatások világát, s mire 1-ről kettőre jutunk, meglehet, addigra már a web 0.3 korszakában találjuk magunkat... De hátrébb az agarakkal!

Webelek, lógok a neten, de blogolnék is szívesen!

2007.02.14. 07:09 | reklámáron | Szólj hozzá!

Ha már eljutottam oda, hogy megnyitottam saját első e-mail címemet: fogadtam és elküldtem leveleket, elmondhatom magamról, hogy webelek.

Ha már használom a webet, tartalmakat keresek, üzenetet küldök, híreket olvasok, letöltök... Már nem kell elmagyaráznia nekem senkinek mi is a web!

Ha már itt tartok egyre több minden kezd érdekelni, egyre több kérdés merül fel azzal kapcsolatban, hogy hogyis kell ezt, vagy azt csinálni? Mert bármennyire kézenfekvőnek tűnik is utólag, első kísérleteink bizony nem mindig vezetnek sikerre!

Szerencsére az internet egy nagy közösségként is felfogható, van kitől kérdezni és van, aki segítsen ezen kérdések megválaszolásában.

Ha valakiben már felmerült, hogy jó lenne, ha az interneten neki is lenne "lerakata", ahová azt "tesz fel" amit akar, ami másokat is érdekelhet, amit meg szeretne osztani másokkal, kapásból saját-weboldarra gondol. Pedig ennek legegyszerűbb (sokkal egyszerűbb) módja saját blog nyitása.
Aki már megírt egy e-mailt, dolgozott szöveg-szerkesztővel az "percek alatt" létre tud hozni egy blogot, avagy web-naplót, ha így jobban tetszik. Ezzel aztán azt kezd, amit, de az első lépéseknek ez az eszköz épp úgy megfelel, mint egy profi tartalom-megosztónak a web 0.2 világából.

Itt azoknak kívánok segítséget nyújtani, akik eljutottak oda, hogy blogot szeretnének nyitni, kipróbálni, milyen is az blogolni!
Mindeközben, lépésről-lépésre haladva foglalkoznunk kell olyan dolgokkal is mint például a kép, hang, vagy videóanyagok kezelése. Szóval menthetetlenül elkalandozunk a web több területére, a belbecstől a külcsínig haladva érintjük a közösségi szolgáltatások világát, s mire 1-ről kettőre jutunk, meglehet, addigra már a web 0.3 korszakában találjuk magunkat... De hátrébb az agarakkal!

Kezdjük az elején.
A következő anyagra már csak az ugorjon (görgessen fel), aki az első lépésektől kíváncsi a hogyis kell ezt csinálni megoldásaira. Aki meg nálam is jobban tud, az ha hibát talál, pontosítson, javítson ki kommentben :)
A részkérdésekre adott válaszaim nyilván a címkék között lesznek fellelhetőek.

Címkék: weboldal net web 0.3 blog,web

A bejegyzés trackback címe:

https://logokaneten.blog.hu/api/trackback/id/tr6636733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása